<< Terug naar de vorige pagina Pagina gemaakt op: 19-06-2022

Smart Fortwo 451 Cabrio

Inmiddels rijden we alweer bijna 2 maanden in de Abarth Rivale en dit bevalt ons meer dan uitstekend.
Omdat de Rivale een zeer speciale uitvoering is hebben we ervoor gekozen om voor de korte stukjes in de omgeving opzoek te gaan naar weer een Smart. Wel een wat nieuwere en als het kan met veel leuke opties. Natuurlijk omdat het een 2e auto is willen we ook niet de hoofdprijs betalen, maar dat het iets knaps moet zijn dat is zeker.

18-06-22
De verkoopsites worden al een paar weken in de gaten gehouden maar tot nu toe weinig "leuks",.. ja,.. of je moet een Smart willen met 130.000 op de teller en vage onderhoud history,.. nee,.. wij zoeken net dat ene pareltje. En zo zitten we op zaterdag middag heerlijk in onze lounch ruimte in de tuin aan een biertje en speuren we het internet af. En zo lopen we na een zoekopdracht op Facebook (zie rechter foto) een Smart Cabrio vol opties tegen het lijf. Leer, stoelverwarming, navigatie, airco F1 flippers enz..... en,... maar 33.378 NAP kilometers!, het zal toch niet waar zijn? Snel een bericht gestuurd naar de aanbieder die de auto ook nog maar net op zijn FB pagina had gezet en nog niet op de verkoop sites. We maken een afspraak en gaan de volgende dag direct naar van de Werken auto's in Ravenstein.

19-06-22
Het is zondagmiddag en we vertrekken rond 13.00 richting Ravestein, rond 14.00 komen we aan en worden ontvangen door de eigenaar Twan. We bekijken de Smart, rijden een rondje en maken de prijs af incl een beurtje en een half jaar garantie.

Volgende week de Smart ophalen!

03-07-22
Inmiddels hebben we de Smart een week in ons bezit (25-06-22), en nu weten we ook weer waarom dit zo'n leuk en fijn autootje is!. Heerlijk zo voor bij de deur, klein, snel en superhandig. Erg blij met deze Smart. De foto's hieronder zijn gemaakt bij het ophalen en thuis bij ons op de oprit.


     Fotos van de aankoop