start

In/Verkoop luidsprekers
De luidsprekers die te koop aangeboden worden kunnen via verschillende wegen bij ons terecht gekomen zijn. De meest voorkomende is wel door inruil.
Men heeft een luidspreker set gekocht en laat de oude set dan achter voor herstel en daarna verkoop.
Verkoop sites
Daarnaast houden we de verkoop sites zoals Marktplaats in de gaten, via dit soort websites worden vaak luidspreker systemen aangeboden met een defect, als de prijs juist is dan wil ik deze sets graag hebben zodat ik ze weer in top conditie kan terug brengen voor verkoop aan een liefhebeber.

Ook komt het vaak voor dat eigenaren van defecte luidspreker systemen contacten opnemen omdat ze gezien hebben via een verkoop of deze website dat wij zoeken naar defecte luidspreker systemen.
Als het dan niet te ver is dan nemen we ze over en kom ik ze graag ophalen!
(mits de afstand redelijk is)


Inruil prijzen
De prijs die wij geven voor een defecte set luidsprekers is afhankelijk van de vraag en aanbod.
Daarnaast is het wel belangrijk dat de luidspreker en netjes uitzien, zien ze dit niet dan kan kunnen ze alleen voor onderdelen gebruikt worden en is het niet rendabel de luidsprekers te herstellen.

Wil je een andere luidspreker set van ons overnemen en je huidige defecte set inruilen dan kan er iets meer voor je set terug gegeven worden dan als je ze alleen maar wilt verkopen.

Neem contact op via de mail als je wat wilt aanbieden of inruilen.
er
foto's reparaties