<< Terug naar de vorige pagina

BMW 325i High Executive M-Performance
(Deze auto is niet meer in ons bezit)

Nadat de Cooper S weg was zijn we eens goed gaan nadenken wat we wilden.
Met in het achterhoofd nog het gevoel van de BMW 330i waren we daar al snel uit, het moest zowiezo weer een BMW gaan worden, maar wat voor één? Een paar weken nagedacht en Henk wilde na de sedan nu een coupe, misschien niet de handigste in gebruik maar wel de mooiste in de serie!

Maar dan de uitvoering, belangrijk was een 6 cylinder en zoeken we een auto met veel opties.
Het bouwjaar vinden we niet belangrijk, de kilometer stand weer wel deze moet laag zijn. Op internet staan veel van dit soort autos met een kilometer stand van 180.000 of zelfs meer, dat zoeken we niet.

Na wat speurwerk bleven er maar 2 auto's over die in aanmerking kwamen voor ons. Ergens in Friesland stond een zwarte met bruin leer en vlak bij Goes een grijze met zwart interieur.
Bianca heeft het bruine leer in onze vorige BMW nooit echt mooi gevonden en gaf de voorkeur aan de grijze auto die bij Goes stond, deze had ook de meeste en mooiste opties en zo gingen we op zondag 26 februari richting Goes om "onze" BMW te bekijken en hierna aan te schaffen.

We hebben de auto opgehaald op vrijdag 3 maart, direct een aardig stukje rijden om de auto goed uit te proberen. Wat een fijne auto is dit, onze vorige BMW was hand geschakeld, deze heeft een automaat die heel erg fijn schakeld. Aan luxe geen gebrek, proff. navigatie/audio, een leder interieur en spraak besturing. Daarnaast is de gehele auto M-Performance uitgevoerd, dikke M Bumpers en binnen in de auto zijn het M stuur en pedalen ook aanwezig. Standaard is dit een High executive uitvoering dus de gescheiden klimaat regeling, regensensor, cruise- control etc... zijn allemaal aanwezig.

Het mooie van deze auto is dat er door een vorige eigenaar een schroefset van KW onder gezet is.
De auto is daardoor in rijhoogte verstelbaar, op de foto's staat de auto erg laag, we gaan hem nog wel iets hoger zetten, naast de rijhoogte is ook het comfort in te stellen, perfect dus!

Bij het maken van deze pagina hebben we de auto een week in ons bezit en zijn er heel erg blij mee.
De auto rijd echt geweldig en ziet er zeer sportief en tijdloos uit. de 218 pk's vallen niet tegen, de auto gaat gemakkelijk naar rijbewijs kwijtraak snelheden.

Rechts hiernaast wat foto's die in de advertentie online stonden, gemaakt door de vorige eigenaar.
(klik erop voor een grotere versie)

Update Mei 2017:
Inmiddels hebben we de auto een paar maanden in ons bezit en deze bevalt uitstekend.
Zo hebben we de carbon wind splitters aan de voorkant verwijderd, de auto 1.5 cm hoger gezet, en de spoorverbreders verwijderd.Fotos van de advertentie.