<< Terug naar de vorige pagina Laatst bijgewerkt: 11 april 2015
Welkom op mijn persoonlijke stukje
van deze website.

Van alles wat je misschien nog niet
wist kan je hier over mij vinden.


 


Wie ben ik
Ik ben dus Bianca Bakker-Bloemendaal en 19 juli 1970 ben ik in Breukelen ter wereld gekomen.
Na 1 jaar had ik het daar wel bekeken en ben ik naar Huizen toe verhuisd waar ik dus nog steeds
woon en inmiddels ook werk.

Na de Zonnebloem (kleuterschool) en de Jan Ligthart school (lagere school) ben ik naar de Huizemaat (MAVO) gegaan waar ik netjes m’n diploma heb behaald. En toen was de keuze snel gemaakt.
Ik wou naar de MTS Mode en Kleding in Utrecht. Na een toelatingsexamen (er waren elk jaar teveel aanmeldingen) werd ik aangenomen. En ik zou die jaren zo weer over doen. Wat heb ik daar een heerlijke tijd gehad. Heel veel (mode)tekenen,met de naaimachine bezig zijn en alles wat maar met stof en mode te maken had. Oké, we moesten ook wel leren zoals Engels en het toendertijd nog genoemde middenstandsdiploma halen.
Na het behalen van het diploma moest ik er ook aan geloven WERKEN!

Mijn eerste baantje heeft nog geen dag geduurd. Ik zou bij Bad Boys op de monsterafdeling aan de
gang gaan. Wat inhoud nieuwe collecties uitwerken, de patronen tekenen en klaar maken voor productie. Helaas kreeg ik het weekend voordat ik zou beginnen een brief dat er financiële problemen waren en daar stond ik dan. Van school en geen baan.
Een kledingzaak bij ons in het dorp zocht personeel en om in ieder geval werk te hebben ben ik daar
begonnen. Ik was toen 21 en dacht ik zoek wel snel wat anders maar ja toen gingen we samen wonen
en bleef ik plakken totdat ik 23 werd.
Toen moest ik weg want……….. ik werd te duur dus er werd een ontslag procedure opgestart onder het mom van “het gaat heel slecht met ons bedrijf en we kunnen je niet meer betalen”

Ik heb niet lang zonder baan gezeten ik kon vrij snel aan de gang bij de HEMA waar ik na 2 maanden al het aanbod kreeg om de opleiding tot zo als ze dat tegenwoordig zo mooi noemen floormanager
te gaan doen. Dat zag ik wel zitten. En uiteindelijk is ook dat gelukt en heb ik samen met een collega een afdeling draaiende gehouden.

Na in totaal 8 jaar winkelwerk wou ik wel eens wat anders. En ik kwam de perfecte kantoorbaan
tegen bij een gordijn en meubel stoffengroothandel (TresHouse)tegen. Dit was helemaal wat in
mijn straatje paste. En ik heb daar ook 4 jaar met heel veel plezier gewerkt totdat het bedrijf naar Texel verhuisde. Toen werd de reistijd wel erg lang en moest ik wel wat anders gaan zoeken.

Een nieuwe baan was snel gevonden dus de reis naar Texel heb ik nooit hoeven maken.
Ik ging werken bij een groothandel in tuinmeubelen (Sun Furniture). Waar ik 7 jaar wederom met veel plezier heb gewerkt. De economische crisis trof ook de tuinmeubelbranche en ik besloot eens om me heen te kijken. Je weet immers nooit wat je tegenkomt.

En ja er kwam inderdaad een leuke baan op mijn pad en nog wel in m’n eigen dorp. Kan het nog mooier. Nu werk ik op de crediteurenadministratie van Teeuwissen Rioolreiniging en hoop hier nog
lang te mogen blijven hangen.
Foto: zomer 2014